Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka a naše jediná Miss World Taťána Kuchařová září v další svůdné kampani. Světlo světa spatřily finální snímky ze žhavého focení pro podzimní a zimní kolekci známé sítě prodejen obuvi, o které jsme vás exkluzivně informovali už v červnu.

Kráska zapózovala na celkem deseti fotografiích, které byly vytvořeny na různých místech Paříže.

„Nejvíce jsem si užila focení na slavném Place de la Concord a v Tuilerijských zahradách. Hlavně proto, že jsem si zde intenzivně uvědomovala přítomnost francouzské historie,” svěřila se úspěšná česká modelka, která vypadala v černých šatičkách naprosto neodolatelně.

Kuchařová je od začátku roku v jednom kole. Nejen, že nafotila exkluzivní kalendář, ale dokonce zapózovala na sexy fotkách se sportovními auty. Na dovolenou si ale čas velmi ráda udělala.

„Volno jsem si opravdu parádně užila. Byli jsme s přítelem několik dní na jachtě v Chorvatsku, potom jsem se přesunula na chvíli s rodinou do Toskánska a do Říma,” vzpomínala kráska.

"Střídavě jsem ale pracovala a fotila například v Londýně, Dánsku či Německu. Nyní jsem již v USA, kde střídám práci a odpočinek. V těchto dnech se například věnuji surfování v Hamptons," pochlubila se.

A co čeká Taťánu na podzim? „Pohoda brzy skončí a za chvíli mi začne nabitý program až do Vánoc. Přehlídky, konference, focení, práce pro nadaci, ale i natáčení s Jiřím Menzelem. Na to všechno se moc těším," uzavřela sympatická modelka.

Reklama

Další články

Načítám