Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Lucii Bílou (58) v civilu neuvidíme jinak, než od hlavy k patě oblečenou do černé. A na počasí nezáleží. Do černočerného modelu se oblékne i ve třicetistupňových vedrech. "Černá je názor. A navíc, já říkám, že je to jen nejtmavší odstín bílé," řekla Super.cz Lucie.

Luxusní barevné modely si prý dost užije na jevišti, jako například teď, když zkouší muzikál Aida, kde výjimečně nehraje hlavní roli. "Přiznám se, že jsem si princeznu Amneris vybrala i kvůli krásnějším kostýmům. A navíc mám při zkoušení volněji než představitelky Aidy," svěřila zpěvačka.

Zkoušení si pochvaluje a nelituje, že raději netráví dny u rybníka, bazénu nebo u moře. "Mám šatnu sama pro sebe, koupila jsem si tam ledničku a kávovar. Jsem tam jako doma," míní Bílá.

Na jevišti dokonce opět oblékne svatební šaty. Už počtvrté, což málokdo ví. "První jsem si vzala, když jsem byla v šestinedělí s Filipem, kvůli focení. Připadalo mi to krásné," vzpomíná Bílá, kterou si Petr Kratochvíl, s nímž má nyní už šestnáctiletého syna, nikdy nevzal. Vdaná byla za Stanislava Penka a Václava Noida Bártu. Se současným partnerem Petrem Makovičkou svatbu neplánuje. "Už to stačilo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám