Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co stránky bulváru plnil porotce Jaro Slávik a jeho mladické účinkování v gay pornu. Slovensko má teď další vypečený skandál. Na vítěze Muže roku SR za rok 2011, soutěže, kterou vedle té české v Náchodě pořádá organizátor charit David Novotný, totiž praskl skandál s gay pornem. Jak se Super.cz podařilo zjistit, fešný mladík, který se před kamerou intimně stýkal s jiným hezounem, kvůli tomu přijde o pomyslnou korunku!

Kdyby se Jakub Lorencovič (23) nerozhodl stát se televizní hvězdou, asi by se o jeho divoké minulosti nikdy nikdo nedozvěděl. Jenže když se polonahý ukázal ve slovenském seriálu Búrlivé víno, všechno na něj prasklo. A mladík se kupodivu nevymlouval.

„Měl jsem tehdy osmnáct let. Určitě na to nejsem hrdý,“ řekl Novému Času Lorencovič. Důvodem prý bylo, že byl čerstvým maturantem a nechtěl z rodičů stále tahat peníze. „První den jsem nafotil akty a druhý jsem natočil video. Byla to mladická nerozvážnost a už bych to nikdy neudělal,“ dušuje se. Na svém porno úletu si vydělal maximálně do deseti tisíc korun. Teď ale bude tvrdě pykat. Jeho místo v rodinném seriálu je ohroženo, televize Markíza si ho pozve na kobereček, navíc přišel o prestižní titul Muže roku.

„Po zvážení všech okolností, které mi Jakub Lorencovič zatajil, mu byl odebrán titul Muž roku SR 2011. Ve smlouvě přitom finalisté podepisují, že nic podobného nikdy nenatáčeli a nefotili a Jakub to potvrdil. Navíc jsem se každého z finalistů několikrát na tuhle věc ptal. Jako organizátor se cítím obelhán. Coby pořadatel soutěže nyní vážně zvažuji vymáhání smluvní pokuty, jež by byla použita na charitativní účely. Jsem tou situací otráven. Další ročník slovenské části Muže roku tak již nebudu pořádat,“ uvedl k tomu pro Super.cz David Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám