Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Páteční večer se v losangeleském Moon Nightclubu nesl ve znamení krásných vnadných žen. Vyhlašovala se tam totiž Playmate roku 2011. Z dívek a žen, které se v roce 2010 objevily na obálkách pánského časopisu Playboy, se vybírala ta s největším kouzlem, nejkrásnějším tělem a především nejvíce sexy. Vítězkou a zároveň nositelkou titulu „2011 Playmate of the Year“ se stala teprve devatenáctiletá brunetka Claire Sinclair.

Mladičkou Claire, jejíž odvážné fotografie se objevily v říjnovém čísle, korunoval samotný zakladatel časopisu Playboy Hugh Hefner. Sinclair na slavnostní večer zvolila odvážné fuchsiové šaty s velkým výstřihem. Dívka získala 100 tisíc dolarů (1,67 milionu korun) a speciálně navržený motocykl Harley Davidson.

Vadou na kráse celého vyhlášení je však skutečnost, že Sinclair chodí s Hefnerovým synem Marstonem. Přestože Hugh Hefner prohlásil, že její vítězství nemá s touto záležitostí jakoukoli spojitost, pochyby o spravedlivém průběhu vyhlášení přetrvávají především u ostatních dívek, které se o titul Playmate roku 2011 ucházely.

„Vůbec to spolu nesouvisí. V žádném případě nemá její současný vztah s mým synem vliv na rozhodnutí. To totiž předcházelo celému jejich randění. Myslím, že pro mě bylo jasné velmi brzy, co ona představuje. Má takový klasický kultovní vzhled. Připomíná mi ženské postavy z dřívějších reklamních plakátů,“ odůvodnil Hefner svou volbu.

Zajímavé je, že Claire je nejmladší Playmate roku od vítězství Donny Michelle, která v roce 1964 zvítězila ve věku pouhých osmnácti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám