Hlavní obsah
Článek

Hubnutí není snadné a nadváhy se nelze zbavit přes noc. S KetoDiet to ale jde rychle a bezpečně. Zbaví vás nepěkných tukových polštářů a umožní vám zhubnout hned několik kilogramů za první měsíc. Naprosto přirozeně a bez chemie. Již brzy budete se svým tělem maximálně spokojení.

Co je KetoDiet?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová (bílkovinná) dieta KetoDiet je určena pro rychlé a efektivní hubnutí. V těle se navozenou změnou spalování odbourávají uložené tuky, ale svaly zůstávají díky dodávaným kvalitním bílkovinám maximálně ochráněny. Zároveň je utlumený pocit hladu, proto je průběh diety příjemný, člověk není podrážděný a především nemá potřebu zahánět vlčí hlad nejrůznějšími dobrůtkami.

3 kroky ke štíhlé linii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen 3 jednoduché kroky dietního programu KetoDiet vás dělí od štíhlejších křivek. V prvním kroku, který trvá obvykle 2-4 týdny, dochází k rychlé redukci tuků. Ve druhém kroku své tělo stabilizujete, naučíte se pravidelnosti v jídle i pití a pozvolna přecházíte k běžné racionální stravě. A ve třetím kroku si svou dosaženou váhu dlouhodobě zachováváte.

Proteinová jídla KetoDiet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V průběhu dietního programu jíte chutná a výživná proteinová jídla KetoDiet, která plnohodnotně nahradí běžnou stravu, obsahují všechny potřebné vitamíny, minerály i Omega 3,6 mastné kyseliny, a zajistí tak bezpečné a efektivní hubnutí.

Dejte celulitidě sbohem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celulitida neboli pomerančová kůže na zadečku, stehnech nebo bocích trápí až 90% žen s nadváhou. Krémy proti ní moc nezabírají i pravidelné cvičení je na ni krátké. Proteinová dieta KetoDiet ale prokázala, že v její léčbě velmi úspěšně působí.

Další články

Načítám