Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká country zpěvačka Taylor Swift (22) se o víkendu vydala se svým přítelem Conorem Kennedym vykoupat do Atlantiku k pobřeží Cape Cod v Massachusetts. Drobounká muzikantka, která by si mohla vzhledem ke své postavě dovolit jakýkoli model plavek, však zvolila cudně ušité puntíkaté bikiny, které byly jako vystřižené z dobových fotografií z 50. a 60. let minulého století.

Veleúspěšná interpretka, která se těší zářivé kariéře především za ‚velkou louží‘ ve Spojených státech, tak dala opět najevo, že na rozdíl od většiny populárních zpěvaček současnosti, jako je Rihanna či Lady Gaga, sází víc na umírněnost než na odhalené modely a klipy hýřící polonahými těly.

Její odlišný přístup k muzice i sebeprezentaci se jí ale skutečně vyplácí. Loni se stala dokonce nejlépe vydělávající muzikantkou. V žebříčku Billboard Money Makers 2012 se umístila na samém vrcholu a za sebou nechala nejen dvě zmiňované a slavnější konkurentky, ale například i úspěšnou kapelu U2. Během dvanácti měsíců si přišla v přepočtu na víc jak 1 miliardu korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám