Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá Angličanka z města Nantwich Hazel Evans se ještě před pár lety musela vypořádávat s tím, že si na ni lidé kvůli váze dovolovali pokřikovat na ulici. A rozhodně to nebylo nic lichotivého. Se svými 178 centimetry a 137 kilogramy byla totiž skutečně nepřehlédnutelná. Dnes se Hazel může pochlubit normální váhou a i její manžel Michael se na ni nemůže vynadívat.

Mindráky kvůli tomu, že byla od dětství větší než ostatní, prý Hazel nikdy netrpěla. Ačkoli měla vždy nadváhu, našla si milujícího muže, kterého si také vzala. Do té doby bylo přitom vše relativně v normě, její postava začala doslova kynout až po početí jejich prvního potomka, a to až na 137 kilogramů.

Mladá Angličanka však se svou postavou ani v tu dobu neměla sebemenší problém. Ten si začala uvědomovat až v době, kdy se za ní začali otáčet lidé na ulici, a především poté, co si vyslechla i nadávky od některých z nich. Když na svou adresu uslyšela i oslovení „tlustá krávo“, rozhodla se s tloušťkou něco udělat.

Její mladý organismus na umírněný jídelníček a cvičení zareagoval okamžitě a Hazel během pěti měsíců dokázala zhubnout o 64 kilogramů. Dnes je šťastná, že si může obléknout jakékoli módní oblečení a není omezena v hraní si se svými dnes již dvěma malými dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám