Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Šulcová (65), kterou si diváci pamatují jako maminku Kateřinu Horákovou z komedie S tebou mě baví svět, výrazně zhubla a je zase ve formě.

Svou postavu jako proutek a příjemnou vizáž ukáže tento týden v pořadu VIP Prostřeno. Buclaté tvářičky zmizely jako mávnutím kouzelného proutku a herečce to moc sluší. Jak to jen dělá?

„Už před rokem jsem vysadila léky na štítnou žlázu, které jsem do té doby musela brát. Kvůli práškům se mi nafukovaly tváře a nemohla jsem s tím vůbec nic dělat. Teď už je ale brát nemusím a hned vypadám jinak,“ řekla Super.cz Jana Šulcová, jež předtím nikdy neměla problémy s váhou.

Kvůli problémům se štítnou žlázou a s tím spojenému dvojitému vidění ale musela podstoupit operaci oka a užívat lék Prednison, který způsobil náhlé přibývání na váze. Podobný lék před časem užívala i moderátorka Markéta Fialová.

Jana Šulcová už v úterý zazáří v pořadu VIP Prostřeno. Do svého útulného domu pozvala na večeři Pavla Vítka, Evu Pilarovou (†80) a Roberta Vana.

Herečka hostům uvaří přímo v kuchyni, v níž se natáčel film S tebou mě baví svět. „Je strašně stará, ale mě tak vyhovuje, že vůbec nevím, proč bych si kupovala novou,“ míní Jana Šulcová.

Herečka plánuje čtyři chody. Masové fondue z hovězí a vepřové svíčkové a jater s omáčkami a domácími houstičkami, chřest se šunkou a čínskou polévku a lehký tvarohový dezert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám