Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou za námi, do jara daleko a venku přituhuje. Všichni se halíme do vrstev oblečení, ale to není důvod nosit pod tlustým svetrem sepranou podprsenku! Přestože je vaše oblíbená a zajisté pohodlná. Oblečte si raději jednu z luxusních novinek a sama na sobě uvidíte ten rozdíl.

Novinky pro tento rok jsou nejen pohodlné, ale také krásné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakou zvolit podprsenku do velkého výstřihu? Kterou si obléct, aby vaše prsa měla krásně oblý tvar? Žádný z vašich požadavků nezůstane nesplněn!

Perfektní tvar a pohodlí v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doby, kdy byla špičatá prsa v kurzu, jsou naštěstí dávno za námi. Podprsenka Leo vaše prsa vytvaruje přirozeně oblá díky speciálnímu střihu ve tvaru T. Příjemný materiál zajistí celodenní komfort. Už se nemusíte rozhodovat mezi krásným tvarem prsou a pohodlnou podprsenkou! V podprsence Leo zaručujeme nepřekonatelné pohodlí.

Správná podprsenka do hlubokého výstřihu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte podprsenku, která vám nebude vykukovat z většího výstřihu, a když už vykoukne, nebudete se za ni stydět? Máme pro vás tu pravou! Speciální střih s nízkým středem pasuje podprsenku Iren na vládkyni výstřihů. Vyjímatelné vycpávky a push-up efekt zajistí plné poprsí každé ženě. Něžná krajka vytváří se sexy dekoltem zajímavý kontrast – budete dnes žena vamp či lolitka?

Dopřejte si luxus – koketujte s krajkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedostala jste od Ježíška, co jste si přála, a do narozenin máte daleko? A proč si neudělat radost uprostřed zimy? Podprsenka Charlotte udělá radost hned dvakrát. Vás potěší svým luxusním provedením a pohodlným nošením, všechny muže ve vašem okolí potěší pohled na váš bezchybný dekolt. Všité boční kostice a speciální střih zajistí celodenní oporu a krásně tvarovaná prsa.

Smyslná či hravá?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už dávno neplatí, že prádlo je buď bílé, nebo černé. Podprsenka Berta v sobě snoubí smyslnou ženskost a roztomilou rozvernost. Střih typu bardot vaše vnady podpoří zespodu, a zajistí vám tak plný dekolt. Nízko střižené košíčky dovolují podprsenku nosit i do velmi hlubokých dekoltů. Krajkový motýlek s motivem korzetového vázání uprostřed je posledním detailem, který dělil tuto podprsenku od dokonalosti.

Další články

Načítám