Hlavní obsah
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) poprvé odložila zábrany a s nimi i horní díl plavek. Doma ve Strážnici z toho asi velkou radost mít nebudou, ale Eliška se rozhodla, že všem ukáže, že není žádná anorektička, ale má naprosto dokonalé tělo.

"Už se mi nechtělo opakovat, že normálně jím. I když jsem se u jídla nechala mockrát vyfotit, stejně leckdo tvrdil, že jsem kost a kůže. Tady aspoň uvidí, že moje tělo je úplně v pořádku," míní Eliška, kterou Super.cz běžně vídá, jak se cpe i v deset večer dortem, jak tomu bylo například právě po focení pro fitness centrum World Class, kdy ještě zašla oslavit narozeniny kamaráda Zdeňka Style Hrubého. S tím se s partnerem Noidem spřátelili, když točili videoklip na Kanárských ostrovech.

"Snažím se většinou jíst zdravě, ale taky hodně cvičím. Teď se chystáme chodit do fitka společně se švagrovou, manželkou Vaškova bráchy. Ve dvou je to víc v pohodě a z Uhříněvsi máme společnou cestu. Vašek navíc teď pořád zkouší muzikál Aida, takže já se zabavím ve fitku. Tady je navíc i skvělá relax zóna a bazén, takže po cvičení můžeme i odpočívat a podrbat,“ vysvětlila Eliška. "A navíc sem chodí hrozně pěkní chlapi," poškádlila svého přítele přes Super.cz Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám