Hlavní obsah
Článek

Topmodelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová se v aktuální sezóně opět představí jako tvář světové značky, pro kterou nafotila novou kampaň pro jarní kolekci 2013. Fotky vznikaly v prosluněné Barceloně a o tom, že dopadly skvěle, se nedá pochybovat. Táňa na nich vypadá svůdně jako nikdy předtím.

A jak si naše jediná Miss World užila focení ve Španělsku? „Tato země je pro mě velice atraktivní a vždy se do ní ráda vracím. Barcelona patří k mým oblíbeným evropským městům a pracovně jsem do ní zatím bohužel moc častokrát nezavítala, takže jsem se na focení nové kolekce moc těšila," svěřila Táňa.

"Naplánovala jsem si i návštěvu několika mých oblíbených míst, jako jsou muzea a galerie, procházku starým městem a vynechat jsem samozřejmě nemohla ani Sagradu Famílii, která je spojena s mým oblíbeným architektem Gaudím,“ říká topmodelka. Výhodou práce v Barceloně je také to, že Taťána ovládá základy španělštiny a dokáže se domluvit.

Fotilo se na všech populárních a zajímavých turistických místech. „Každý den jsem musela vstávat opravdu velmi brzy ráno, abychom měli toto krásné město na fotkách bez turistů. Ranní vstávání mi naštěstí problém nedělá. Během let jsem si zvykla a navíc je skvělé mít po ránu město pro sebe," míní.

"Přesto při focení občas docházelo k zajímavým situacím, když nás při fotografování rušily skupinky italských turistů, ale náš tým byl tak pohotový a profesionální, že vše nakonec proběhlo v naprosté pohodě. K příjemnému focení také dopomohly samozřejmě pohodlné boty a elegantní kabelky, které jsem měla na sobě. Nová kolekce hraje všemi barvami a odráží poslední trendy na jaro/léto 2013,“ dodává úspěšná topmodelka.

Taťána za pár dní přiletí z pracovních cest do Česka. Zde na ni ale čeká mnoho pracovních povinností. Patří mezi ně např. pokřtění kalendáře osobností, který se v rámci slavnostního večera vydraží pro její nadaci Krása pomoci. Připravuje se také na účinkování v novém seriálu.

Reklama

Další články

Načítám