Hlavní obsah
Článek

Alessia Ventura (32) u nás zatím není příliš známé jméno, ale je načase to změnit. Tato dvaatřicetiletá kráska patří k nejúspěšnějším italským modelkám a je hvězdou televizních obrazovek.

Alessia s modelingem začínala už jako patnáctiletá dívka, kdy se účastnila různých soutěží krásy. Úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat a od šestnácti fotila fashion story, chodila přehlídky, točila reklamy. K největším úspěchům v její kariéře modelky patří titulní stránka časopisu Maxim.

Protože je to všestranně nadané děvče, v šestnácti k modelingu přidala zpěv a tanec a zaútočila na televizní obrazovky. Úspěch přišel o tři roky později, kdy dostala nabídku dělat hostesku v populární show Passaparola, což se může zdát jako podřadná práce, ale Italové své "show girls" milují, vzpomeňme, jak začínala Alena Šeredová. Alessia se tedy chopila příležitosti a tato práce ji katapultovala mezi televizní hvězdy. V současné době pracuje na stanici Sky Sport 1.

S Alenou Šeredovou nemá společné jen začátky v televizní show, ale také zálibu v italských sportovcích. Alessiiným přítelem je útočník AC Milán Filippo Inzaghi.

Reklama

Další články

Načítám