Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dny volna před náročnou sezónou strávila operní pěvkyně Andrea Kalivodová s přítelem Filipem na cestách Istrií a Dalmácií. "Původně jsme sice zamýšleli velký výlet do Benátek, Verony a okolí, ten si však dáme odměnou později," svěřila Super.cz.

"Chtěli jsme si ještě užít moře, a protože Vinnetou byl můj oblíbený hrdina z dětství, tak jsme navštívili národní park Plitvická jezera, kraj, kde se točily příběhy tohoto výjimečného bojovníka za ideály," vyprávěla.

"Energie a síly, které jsme načerpali, určitě zúročím na svém prvním představení sezóny, což je slavnostní open air Bizetovy Carmen na zámku v Jindřichově Hradci. Na konci srpna se pak nesmírně těším na svou první zásadní pedagogickou zkušenost na mistrovských kurzech pořádaných v Pálffyho paláci, tedy v budově Pražské konzervatoře," pokračovala Andrea, která bude, jak jinak, vyučovat zpěv a kromě ní své obory povedou také lektoři Pavel Šporcl, Leoš Čepický a Tomáš Strašil.

"A 30. srpna na závěrečném koncertu svých studentek mi bude potěšením to, že celý koncert budu v klidu moderovat. Jsou to nové věci a zároveň nové radosti a jsem ráda, že v exponovaném povolání operní pěvkyně se občas vyskytnou i takové milé třešničky na dortu," domnívá se Andrea.

Kromě toho se Andrea Kalivodová těší na příští týden, kdy bude například s Laďou Kerndlem natáčet VIP Prostřeno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám