Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovníci bujných tvarů modelky Lucie Králové (42) budou plakat. Svoje pětky už nehodlá vystavovat na molu. "Příští měsíc mi bude jednatřicet a je tady spousta mladších a ještě mladších dívek," míní půvabná maminka dvou synů Richarda a Roberta.

Jejími vnadami se tak bude těšit pouze její přítel Jiří Šlégr (52). Do chomoutu s ním ale nespěje. "Není to na pořadu dne," řekla Super.cz Lucie, která je sama sice již rozvedená s podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem, ale její partner nemá ještě rozvod dořešený.

A co miminko, přála by si jej s novým partnerem? "Nikdy neříkej nikdy, to mne život naučil. Ale také to není na pořadu dne," odpovídá Lucka.

Modelka už se poohlíží po nové práci. "Mám před sebou ještě rok mateřské dovolené s Ríšou, Robík půjde v září do školy, tak už to samozřejmě plánuji. Ale musím myslet na to, abych měla dost času pro děti," míní.

A co by vlastně chtěla dělat? "Už mám něco konkrétního vymyšleného, ale nechci o tom mluvit, aby mi to někdo nevyfoukl. Ale bude to v mediální oblasti," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám