Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Fišerová se po dlouhé době objevila ve společnosti. Manželka Marka Ebena, která je upoutána na invalidní vozík, akce, kde by na sebe poutala pozornost, nevyhledává. Tentokrát ale udělala výjimku.

Stala se totiž patronkou nově postaveného Domova Borová, který je seniorským domovem, ale i místem, kde naleznou bydlení, klid a potřebou péči jakkoliv handicapovaní lidé každého věku. Svou ženu přišel na slavnostní otevření domova podpořit i Marek Eben a další osobnosti jako Nina Divíšková a Jan Kačer.

„S nadšením jsme přivítali zprávu o Domově Borová, kam si senioři mohou vzít i své zvířecí protějšky. Pro celou řadu seniorů je tedy představa, že by se měli přestěhovat někam, kam s nimi jejich čtyřnozí přátelé nebudou moci jít, nepředstavitelná. Pes není jen zdroj potěšení, je to i plnohodnotný terapeut, který našim potřebám často rozumí lépe než naši nejbližší,“ říká Marek Eben.

„Je výtečné, že se konečně pro seniory objevují domy, kde mohou trávit život v důstojném prostředí obklopení nejen péčí, ale i těmi, kteří jsou jim drazí,“ shodují se Marek Eben a Markéta Fišerová, kteří dorazili do obce Trnová i se svým pejskem.

Reklama

Další články

Načítám