Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době, kdy byla začínající hvězdou díky seriálu pro teenagery Dawsonův svět, se Katie Holmes odhodlala k přijetí role v mnohem peprnějším snímku s názvem Téměř dokonalý zločin (v originálu The Gift). Dvaadvacetiletá Katie se objevila po boku už tehdy slavných herců, jakými jsou Cate Blanchett nebo Keanu Reevese, ale právě ona zde musela zvládnout nejodvážnější odhalené scény. Díky nim byla herečka nyní jmenována časopisem GQ jednou z nejvíc sexy žen milénia.

O tomhle se fanouškům Katie v Dawsonově světě mohlo jen zdát. Jako roztomilá Joey Potter si před kamerou střihla maximálně pár polibků. Nebýt tak zmiňovaného thrilleru z roku 2000, Katie by se nejspíš do šedesátky nejpřitažlivějších žen nového milénia nedostala.

Díky němu se však herečka, jež je v současnosti spojována spíš s rolí maminky rozmazlené dcery Suri než sexsymbolu, dostala do společnosti krasavic jako Beyoncé, Megan Fox nebo Mila Kunis. Podívejte se do fotogalerie, jak odvážná byla mladinká Katie...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám