Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) se poprvé po prohraném soudu, kdy vyfasovala podmínku, proti níž se hodlá odvolat, smála od ucha k uchu. Zpěvačka strávila pár dní na Slovensku se svým přítelem Patrikem Vrbovským (47) a do Prahy se vrátila, aby podpořila akci pro gaye a lesbičky.

Na pódiu, kam nastoupila s téměř hodinovým zpožděním, si vystoupení pořádně užívala a po dlouhé době vypadala opravdu spokojeně. Zdá se, že si po boku svého milence dala psychiku zase dohromady.

Jediné, co nás vyděsilo, byl model, v němž zpěvačka i dívky z její company vystupovaly. Je známé, že je Dara průkopnicí trendů. Když se v Hlasu ČeskoSlovenska objevila třeba s každým nehtem nalakovaným jinou barvou, v nehtových studiích totéž vyžadovala každá druhá žena.

A teď to vypadá, že se začnou znovu nosit leopardí legíny, které ovšem málokomu sluší. Natož v kombinaci s krátkým obtaženým tílkem, jak to předvedla Rolins.

Reklama

Další články

Načítám