Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Taťána Makarenko (34) patří k nejvíce upraveným kráskám mezi modelkami. Má silikonová ňadra, zvětšený horní ret a plastiku nosu. Nyní je se sebou naprosto spokojená a i díky své dokonalé postavě je vyhledávanou modelkou.

Taťána žije s hokejistou pražské Sparty Zdeňkem Bahenským a i kvůli němu se udržuje ve formě. Má vosí pas, vypracovaný zadeček a dokonalé trojky. Přehlídky prádla či plavek jí nečiní problém. Dobře ví, kde jsou její přednosti. "Myslím si, že moje postava není tak špatná, abych se musela stydět," říká pyšně ukrajinská kráska.

"Chodím cvičit čtyřikrát týdně. V jídle se moc neomezuji, ale je pravdou, že před přehlídkou radši moc nejím," dodala s úsměvem Makarenko na módní show známého butiku, kde předváděla.

Jako jedna z mála krásek svá silikonová ňadra ještě neukázala v pánském časopise. „Nemám zájem. Vždycky pánům fotografům říkám, že ani svá ňadra jim neukážu. Proto bych se nenechala nafotit ani do Playboye," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám