Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Alici Bendové (50) se dařilo dlouhou dobu svého o dvanáct let mladšího přítele skrývat před zraky veřejnosti. Včera se teprve podruhé páreček objevil ve společnosti.

Její milý Michal Topol ale o mediální pozornost moc nestojí. „Vůbec nechci figurovat v šoubyznysu. Nechci podávat žádné informace," řekl nám Topol. Alice Bendová byla o něco sdílnější. „Michal neposkytuje rozhovory a nechce ani, abych já mluvila o něm. A respektuji to.“

Dvojice se objevila na křtu kalendáře známého výrobce uzenin, ve kterém kromě jiných známých osobností zapózovala právě i Alice se svými dětmi Aličkou (2,5) a Vašíkem (5). „Řekla jsem mu, že mi na tomhle projektu záleží a on souhlasil a vyrazil se mnou," vysvětlila přítomnost plachého partnera Alice.

Herečce naprosto vyhovuje, že její partner není tzv. od fochu, ale má civilní zaměstnání. „Já si myslím, že kdybych měla někoho ze šoubyznysu, tak by to nedělalo dobrotu. Mně to tak vyhovuje a máme si aspoň o čem povídat,“ řekla Alice. Herečka zároveň přiznala, že jí na jejím partnerovi nejvíce těší, že je ztřeštěný, ale zároveň seriózní a pravdomluvný. Po rozvodu s nevěrným manželem Václavem Bendou si těchto vlastností cení prý o to víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám