Hlavní obsah
Článek

Krásná blondýnka Linda Bartošová, která Českou republiku zastupovala ve včerejším klání o nejkrásnější dívku světa, se z Číny, kde se Miss World konala, svěřila se svými pocity, které z prestižní světové soutěže má.

Ačkoli si Linda neodnesla žádnou korunku, upozornila na sebe hned ve dvou dílčích soutěžích, a to v kategorii o nejkrásnější postavu v plavkách a v talentové soutěži, v níž její podání písničky Mamma Mia všechny ohromilo.

„Samotná účast pro mě byla obrovským zážitkem a skvělou zkušeností. Popravdě řečeno, před odjezdem jsem si moc šancí nedávala a fakt, že jsem se v konkurenci probojovala mezi Top 10 Beach Fashion a Top 20 v Talent show, považuji za obrovský úspěch, který mě překvapil a potěšil zároveň. Seznámila jsem se tam s mnoha zajímavými lidmi a pronikla do tajů jejich kultur. Nejvíc však budu vzpomínat na Šanghaj,“ vzkázala Linda, která byla z města naprosto nadšená a byl to největší zážitek, který si odváží.

Korunku pro Miss World si letos nasadila třiadvacetiletá Číňanka Yu Wenxia, na druhém místě se umístila Sophie Elizabeth Moulds z Walesu a třetí místo patří Michelle Kahawaty z Austrálie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám