Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší sportovní show Spojených států Super Bowl se nezadržitelně blíží. Letos bude vedle dvou nejlepších týmů amerického fotbalu zářit i okouzlující maminka Beyoncé. Hodlá jistě také všem dokázat, jak se jí podařilo dostat opět do formy poté, co se poslední rok věnovala převážně dceři Blue Ivy.

Beyoncé je proslutá tím, že téměř celé své turné tráví na vysokých podpatcích oděná do sexy korzetů. „Během celého koncertu jsem tak zabraná do choreografie, že si bolest nohou vůbec neuvědomuji,“ říká zapálená zpěvačka, která se svýma sexy nohama proslavila stejně jako energická Tina Turner.

„Ráda ukazuji svoje nohy a štíhlý pas, ale nepatřím mezi lidi, kteří nemusejí na postavě tvrdě dřít. Nemohu jíst, co chci a nemohu si dovolit vynechat posilovnu,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro americký časopis Self.

Své dokonalé nohy a největší hity předvede zpěvačka naživo již 3. února 2013 na velkolepé společenské a sportovní události roku, kterou bude živě vysílat pro příznivce amerického fotbalu i této kakaové krásky stanice Sport 1. Zpěvačka hitu “Single Ladies” zazpívá v Mercedes-Benz Superdome v New Orleans, a zařadí se tak po bok velikánů Michaela Jacksona, Prince, Diany Ross, U2 a Madonny, která si dala Super Bowl v loňském roce. Podle posledních informací by měla Beyoncé na Super Bowlu představit nový singl.

Reklama

Další články

Načítám