Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malý rošťák na fotce, který se teprve krátce rozhlíží po světě, se jednoho dne dozví, že život není procházka růžovou zahradou. O otce přišel v patnácti letech, což jeho maminka špatně nesla a uzavřela se do sebe. On v té době odešel z domova na studia. Jeho milovaná máma později zemřela na Alzheimerovu chorobu. On sám dlouhou dobu bojoval s alkoholismem. Poznali jste?

Miroslav Etzler (59) se narodil 22. prosince 1964 v Ostravě. Po studiích na gymnáziu se přihlásil na JAMU, kam byl přijat. Působil v divadlech v Ostravě i v Brně, několik sezon hrál na prknech Národního divadla a jeho jméno je spojeno také s pražským divadlem Ungelt.

Co se televizních rolí týče, diváci ho znají především ze seriálů Pojišťovna štěstí, Cesty domů či Život je ples nebo z filmů Mazaný Filip či Zemský ráj to na pohled.

Miroslav Etzler byl dvakrát ženatý, má tři děti. Z druhého manželství má dcery Magdalenu a Markétu. S bývalou partnerkou, herečkou Zuzanou Bydžovskou, má syna Kristiána. Od Bydžovské odešel k Vilmě Cibulkové (61). Dlouholetý vztah však zkrachoval kvůli Etzlerově nevěře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám