Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Eliška Bučková (34) už je vzteky bez sebe, když slyší, že chrastí kostmi. Proto se snažila konečně trochu přibrat, aby přestala poslouchat řeči o anorexii. Útoky už poslouchala nejen od novinářů, ale také od svých kolegyň.

"Mám nahoře čtyři kila. Jde to pomalu, ale jde to. Bohužel ale nedělám nic jiného, než jím," řekla Super.cz se smíchem Eliška. Více přibírat zatím nechce. "Živím se svým tělem a i když se zdám někomu moc hubená, pravdou je, že mě moje postava živí. Nikdy jsem neměla tolik práce jako poslední rok. Miss jsem vyhrála sice jako oplácaná, ale dobře vydělávám až nyní," dodala Eliška.

Díky extrémně štíhlé postavě s bujnými silikonovými trojkami také dostala práci snů a fotila pro Victoria's secret. Po čtyřech kilech navíc nyní Eliška ukázala své tělíčko v plavkách na přehlídce spodního prádla. Posuďte sami, zda je to na krásné České Miss vidět ...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám