Hlavní obsah
Článek

Když se na večírku objeví příliš velká koncentrace modelek, tak se přirozeně konverzační témata většinou točí kolem vzhledu. Tohle modelkovské pravidlo platilo dvojnásob, když se Česká Miss Word 2011 Denisa Domanská (32) se svými kamarádkami Bárou Kolářovou (39) a Mirkou Košťanovou objevily na klinice specializující se na estetické zákroky a operace žil.

Modelky zde přirozeně nejvíce zajímaly zkrášlovací přístroje. Missky projevily zájem okouknout novou mašinku, která odstraňuje mateřská znaménka opravdu téměř bezbolestně.

Nejprve přišla na řadu Mirka. Pan doktor Ota Schütz si chtěl pozorně prohlédnout její znaménko, ale Denisa, která už je v ordinaci trochu jako doma, si s panem primářem vyměnila roli a začala sama kamarádku vyšetřovat. „Tak to už jsem tady skoro zbytečný, nebo naopak budu mít novou, šikovnou kolegyni, kterou nakonec ještě potřebujeme,“ pochvaloval si fotografovi Schütz. „S holkami je v ordinaci sice legrace, ale přeci jen se nechám raději vyšetřit od pana doktora,“ smála se Mirka.

Na samotné odstranění znaménka na tomto večírku samozřejmě nedošlo, ale termín je prý domluvený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám