Hlavní obsah
Článek

Je sice teprve začátek roku, ale s pravděpodobností, jež hraničí s jistotou, už horší model letos neuvidíme. Lenka Kořínková zase dala prostor své svébytné fantazii a modelem, v němž dorazila na křest knihy VIP Prostřeno, všem vyrazila dech. Tahle dáma přitom tvrdí, že ji lidé žádají, aby jim dělala stylistku.

Nic proti tomu, že se Lenka ráda obléká pestře, ale tentokrát to bylo i na ni moc. Celkem decentní pruhované kalhoty, v nichž vynikla její štíhlá postava, byly snad to jediné, co by se dalo bez estetického šoku vydržet.

Ale dál už se to nedalo. Podivná hučka, kanýrová šálka přes bundu s výraznými nápisy a okopané botky by dělaly čest leda tak na maškarním.

Když jsme se pak podívali na outfity ostatních protagonistů, skoro každému se daly v tomto srovnání pochválit. Aspirantkou na sešup do módního pekla byla už jen partnerka Pavla Trávníčka (73), která pojem "obléká se jako stará mladá" dovedla k dokonalosti.

A rybářská vesta, kterou si snad Oldřich Navrátil nesvléká ani doma ve vaně, byla už jen třešničkou na dortu. To ostatně můžete posoudit v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám