Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) nafotil sexy snímky, na nichž do půli těla vystavil své dokonale vypracované břicho. Jak to dělá? "Baví mě tanec, baví mě pohyb. Nejsem typ člověka, který sedí a válí se. Jsem workoholik. Nejvíc je to asi tanečním tréninkem. Neberu to ale vůbec vážně," řekl Super.cz Sámer.

V jednom rozhovoru o sobě také řekl, že je sexy namyšlenej kluk. "To jsem řekl?!" smál se. "Sexy kluk je blbost. Sexy holka, to ano. A sexy namyšlenej? Jo, to asi jo. Spousta lidí si myslí, že jsem hloupej. Když mě vidí osobně, tak mají trochu respekt. To se mi zamlouvá. Tak si z toho dělám tak trochu legraci," vysvětlil.

Svůj vzhled prý řeší teď v rámci image, do budoucna to ale přehánět prý určitě nebude. "Jednou budu určitě tlustej, ošklivej a i na to se těším. Užiju si to a nikdo mě řešit nebude. Budu úplně v pohodě," dodal zpěvák, který také vysvětlil, jak to má s barvením vlasů. "Byl to jen fór, moje narozeninová oslava byla ve stylu Jamese Bonda a lidi to prostě nepochopili," řekl Sámer, jemuž na akci dělala doprovod jeho expřítelkyně Pavlína Dubná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám