Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) sice miluje zimu a snowboard, ale jakmile jí přijde nabídka na to, aby odletěla do teplých krajin, nedokáže odmítnout. Už dnes odletěla fotit na Maledivy, a tak se můžeme těšit na její nové snímky v plavkách.

"Zní to sice dobře, ale přišlo to docela náhle, a tak jsem do těch plavek nestihla po svátcích zhubnout. Snowboard je sice fajn, ale fitko nenahradí. Nejvíc se bojím, že hodně práce bude s retušováním," tvrdí rajcovní blondýnka.

Ta od chvíle, kdy napadl sníh, tráví každou volnou chvíli ve Špindlerově Mlýně. Pořídila si nové vybavení a bordó model jí pochválili i módní policisté. "Já si ho vybrala tak trochu kvůli tomu, že se na něm ztratí fleky od červeného svařáku," smála se Nikol.

Pochlubila se také, že by měla od února opět natáčet lifestylový pořad a už má domluvenou první reportáž. "Volala mi majitelka ruského magazínu Gate, že bychom mohli jet točit se štábem na Mauricius," těší se Nikol, která poslední rok cestuje více než kdykoli předtím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám