Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka rockera Pepy Vojtka (58) už má jen pár dní do termínu porodu. Ale místo toho, aby Jovanka Vojtková doma odpočívala s oteklýma nohama v lavoru, přijala nabídku nafotit sérii snímků s prestižním fotografem Robertem Vanem.

"Kromě těch oteklých nohou nemám žádné potíže. No, ještě to pálení žáhy. Snažím se nebrat žádné prášky, ale někdy je to příšerné," svěřila Super.cz Jovanka, která v těhotenství nabrala osmnáct kilo. "Nejdřív mi rostla jenom prsa, byla jsem z toho skoro vyděšená," smála se tanečnice.

"Myslím, že jestli bude dítě po tatínkovi, tak hodně rychle shodím. Počítám, že se tak rok nevyspím, škoda, že to nejde naspat do zásoby," dodala Jovanka.

Cítí se tak dobře, že dokonce sama řídí. "A taky pleju zahradu," pokračovala. Jovanka stále nechce prozradit, jakého pohlaví očekávaný potomek bude. Jména má pro jistotu vybraná pro kluka i holku. "Holčička by byla Jovanka po mně, chlapeček Sebastián nebo Samuel," prozradila.

Jovanka na pražském Žofíně fotila sérii snímků pro magazín Best of, na place se vystřídala se zpěvákem Pavlem Vítkem. Jen pro sebe si nechala Jovanka nafotit i nahé těhotenské bříško v rozepnuté bílé pánské košili. A co nechtěla nechat nafotit vůbec, byly oteklé nohy. "Nevejdu se do žádných bot, nosím příšerné pánské gumové pantofle," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám