Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) hledá nové uplatnění. Když jí to pořád nevychází se zpěvem, hodlá se řídit rčením, že kdo neumí, učí, anebo radí. Svoji příští náplň vidí v porotcování talentové soutěže. A prý by ani nebyla tak drahá jako třeba Lucie Bílá (58). "Nechtěla by milióny, je skromná," uvedl Ivetin partner Josef Rychtář (65).

Vše odstartovalo amatérské video, které koluje po internetu a na němž Iveta Bartošová hodnotí a dává rady mladé dívce, která chce být zpěvačkou. Iveta říká, že by si sama sebe dokázala představit jako porotkyni v opravdové show jako je třeba Česko Slovensko má talent.

"Musela bych si to rozmyslet a záleželo by i na tom, jaká by ta nabídka vůbec byla," řekla Aha! zpěvačka. "Iveta by se toho určitě zhostila velmi slušně. Má zájem pomáhat mladým talentům a za třicet let co zpívá, musí rozpoznat, jestli v tom hlase něco je," doplnil Josef Rychtář. A její případný kolega Jaro Slávík (49)? Ten se jenom smál.

Reklama

Další články

Načítám