Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomuto usměvavému andílkovi život přichystal drsné karty. Z holčičky vyrostla žena, která se již v raném věku stala slavnou ikonou náctiletých fanoušků. V té době se ale setkala s drogami, které bohužel vyzkoušela a spadla až na úplné dno.

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) se narodila 25. června 1974. Už jako malá holčička byla velmi talentovaná. Nastoupila na konzervatoř, kterou však nedokončila. Když jí bylo 20 let, přišel kariérní vrchol – stala se moderátorkou hitparády Eso a téměř ze dne na den mediální hvězdou. Její rozjetou kariéru ale zastavily drogy, kterým propadla. Možná i díky těžkému vztahu s otcem, textařem Eduardem Pergnerem, který na ni měl až příliš vysoké nároky a nešetřil vůči ní kritikou, jak svěřila Terezina maminka Jana v pořadu 13. komnata.

Z veleúspěšné moderátorky se tak postupem času stala doslova troska, jejíž fotky, na kterých leží zfetovaná ještě se stříkačkou v ruce, obletěly celou republiku. Tereza byla opravdu na dně, a to tak, že si během několikaletého drogového martyria dokonce několikrát úmyslně vzala větší dávku heroinu, protože cítila bezmoc a nevěřila, že by se ze závislosti někdy dostala. Naštěstí se však vždy probudila.

Dávku, kterou by si píchla, sháněla ještě po narození prvního dítěte, syna Samuela. Krátce po porodu také udělala něco, čeho dodnes lituje. Nechala se zlákat mamonem a nafotila sprosté snímky do pornočasopisu.

Dnes už je Tereza z drog venku, snad definitivně, a vrátila se zpět k tomu, co umí nejlépe, k moderování. Už v roce 2001 nastoupila do rádia Frekvence 1, poté moderovala VyVolené a dnes s velkým úspěchem moderuje reality show Farma. Vedle Sama má ještě dceru Natálku, jejímž otcem je Terezin dlouholetý partner Jiří Chlebeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám