Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Libuše Šafránkové (†68) teď zapláčí. Národem milovaná herečka se na jaře bohužel neobjeví v druhé řadě seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Paní Libuše dala přednost jiné pracovní příležitosti.

Dozvěděli jsem se, že už první řadu úspěšného nováckého seriálu Šafránková točila současně s jedním celovečerním filmem, což pro ni znamenalo vysilující pracovní nasazení. Jelikož i tentokrát dostala herečka příležitost natáčet další film, rozhodla se dát si v seriálu pauzu.

„Libuška nás požádala o pauzu v seriálu a tak se s tímto úkolem musely scenáristky popasovat," prozradila na dnešní tiskové konferenci skupiny Nova kreativní producentka projektu Lenka Hornová.

Postava učitelky češtiny a hudební výchovy Elišky Holoubkové nezmizí z děje nadobro a nejspíš se sem opět vrátí. „Kam odjela a kdy se vrátí se diváci dozvědí už v prvním díle seriálu Gympl," řekla Hornová. Opakuje se tedy podobná situace jako při dočasném odchodu Hany Maciuchové (†75) z Ulice.

Ze seriálu se tedy sice vytratí jedna z nejoblíbenějších postav, další ale přibudou. Novou ředitelku školy si zahraje Dana Batulková, role zmateného profesora chemie se zhostí Jan Šťastný a objeví se zde také Květa Fialová jako babička Chmelíková.

Reklama

Další články

Načítám