Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud byla na slovo skoupá, teď ale herečka Dana Morávková (52) prolomila mlčení a otevřeně se svěřila, jak to má s druhým dítětem. S manželem, hudebníkem Petrem Maláskem, vychovávají jednoho syna Péťu. Jak ale oblíbená herečka prozradila, rádi by Péťovi pořídili ještě sourozence.

To však vzhledem k pracovnímu zaneprázdnění obou manželů a v neposlední řadě také věku není tak jednoduché. Dana přesto nepřestává doufat. „Dítě pro nás ještě určitě není uzavřená věc. Pořád oba věříme, že se stane zázrak. Jen si říkáme, že někdy je ke splnění snu cesta trochu delší,“ svěřila se herečka, kterou diváci znají například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nebo z prken Divadla Bez zábradlí, Blesku.

Od podzimu se Dana svým fanouškům představí také v roli tanečnice. Kývla totiž na nabídku České televize a stane se jednou ze známých tváří, které to rozjedou v pořadu StarDance.

Budeme držet palce, aby se Daně a Petrovi jejich sen co nejdřív splnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám