Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gábino, nemusíš se bát, o manžela nepřijdeš! Alespoň podle bookmakerů sázkové kanceláře Fortuna, která pro sázkaře vypsala kursy na to, jak celá kauza mediálně propíraného trojúhelníku Ornella Štiková – Josef Kokta – Gábina Partyšová (45) dopadne.

Podle bookmakerů se Kokta s Partyšovou kvůli mladičké Ornelle, která prý čeká jeho dítě, nerozvede.

Kurs na to, že se Partyšová s Koktou do konce roku nerozvede, je pouze 1,05:1 (což je téměř 90% pravděpodobnost), na opačnou variantu je přitom kurs 6:1. Vsadit lze například i na to, zda vůbec a kolik dětí nakonec Ornella porodí.

„Sex zadarmo bývá ten nejdražší. Josef Kokta se o tom přesvědčil velmi konkrétně a na „Štiky“ už bude chodit raději jenom k Vltavě. Od manželky nepochybně dostane za uši, ale rodinu nakonec udrží pohromadě,“ komentuje aktuální kauzu Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Téměř jisté ale je, že se Josef Kokta do případného svazku manželského s Ornellou nepohrne ani v budoucnu.

Na jejich manželství uzavřené do konce roku 2014 je velmi vysoký kurs 20:1 a to i za předpokladu, že by třeba Ornella v kursu 5:1 porodila dvojčata. Mnohem pravděpodobnější než zmíněná svatba je, že pokud by k porodu opravdu došlo, Kokta požádá o test DNA, který jeho otcovství nakonec vyvrátí, na což si můžete vsadit v kursu 6:1.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám