Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu přesně měsíc, co se o herečce Olze Kurylenko začalo spekulovat jako o možném důvodu rozpadu manželství Toma Cruise (61) a Katie Holmes (45). Není divu, že veřejně Katie vystupovala s verzí, že příčinou rozvodu je převážně Tomova scientologická víra a o sblížení herce s osmatřicetiletou Francouzkou s ukrajinskými kořeny mlčela. I krásná Olga, která se proslavila jako Bond Girl Camille Montes v bondovce z roku 2008 Quantum of Solace, však potřebuje ke svému půvabu šikovné ruce kadeřníků, stylistů a vizážistů. Když nejsou poblíž, vypadá Kurylenko jako ve čtvrtek na letišti v Miami...

Kurylenko byla přistižena fotografy na letišti na Floridě, když přilítala i se svým partnerem Dannym Hustonem a jeho dcerou Stellou, s níž si herečka evidentně dobře rozumí.

Přestože půvabné rysy herečky byly patrné na první pohled, bez líčidel, slušivého oblečení a s vlasy ledabyle staženými do drdůlku, připomínala sexy krásku z bondovky nebo ze snímku Oblivion jen vzdáleně.

Reklama

Další články

Načítám