Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před devíti měsíci Lindsay Lohan (37) slavila obrovský úspěch jako hvězda magazínu Playboy, pro který nafotila akty stylizované do Marilyn Monroe a její pozice zlobivé holky a novodobého sexsymbolu v jednom se ještě více upevnila. Ani herečka od přírody obdařená ženskými křivkami však nemá vždy šťastnou ruku při výběru oblečení ze svého šatníku...

Lohan se sice vydala jen na nákupy se svým mladším bratrem Codym, ale její outfit rozhodně nebyl lichotivý k její jinak hezké postavě. Mezitím, co si Cody vybíral oblečení v jednom z butiků v kalifornském Venice, čekala na něj Lindsay venku a vychutnávala si cigaretku.

Herečka, jež nedávno dotočila biografický snímek Liz & Dick, kde představuje zesnulou hvězdu stříbrného plátna Elizabeth Taylor, nyní čeká, zda se spolu se snímkem znovu ‚nakopne‘ její uvadající kariéra.

Lindsay by však pro příště měla volit vkusnější model, než džínové šortky s bílým opaskem a stejnobarevným topem i balerínkami. Pod volný top s holými zády si herečka nemohla vzít podprsenku, a tak ukázala možná více, než zamýšlela. A přestože Lindsay 'naostro' chodí ráda, tentokrát nebyl vizuální efekt nic moc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám