Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Gabrielu Partyšovou (45) čeká rozvod s manželem Josefem Koktou. "Bude to na jaře, už jde jen o formalitu. Ale musím říct, že jsme s Pepou lepší kamarádi než manželé," konstatovala Gábina, která se na nový vztah ještě necítí.

"Všechny nabídky na kafíčka, které se mi hrnou, zatím odmítám. Jediní ptáci, s nimiž jsem přišla do kontaktu, byli ti, které jsme s kamarádkami křtily u našeho kadeřníka Oskara," řekla Super.cz s nadsázkou. "Prožívám takové zvláštní přechodové období, kdy se věnuji jenom práci a rodině. Dokonce jsem začala uvažovat o tom, že bych si pořídila psa. Kristiánkovi by to určitě prospělo," míní Gábina.

Jasno nemá ještě v rase. "Na barák by byl dobrý nějaký hlídač, asi německý ovčák. Ale ten zase není moc na mazlení. Ještě uvidíme. Ale už jsem skoro přesvědčená. Dřív jsem psa odmítala kvůli tomu, že jsme hodně na cestách," vysvětlila.

Pokud jde o dům na Floridě, tak toho se ale nevzdává. "Během roku tam jezdí moji kamarádi, ale chceme tam strávit celé prázdniny. Já se stejně jindy na delší dobu z práce neutrhnu a zvlášť teď se musím ohánět, vždyť jsem samoživitelka," krčila rameny Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám