Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simonu Krainovou její tělo živí. Modelka proto dělá vše pro to, aby byla po porodu druhého syna Bruna ve formě.

Kila nabraná během těhotenství podle jejích slov už téměř zmizela díky tomu, že musí běhat kolem svých malých synů. Náročné cvičení v posilovně si musela ale odpustit, neboť rodila císařským řezem, což vylučuje po dobu tří měsíců náročnou fyzickou aktivitu.

V těchto dnech ale začíná být Simona na své tělo náročnější. Domů si dokonce pořídila speciální vibrační přístroj, na kterém denně cvičí. „Dostala jsem nový stroj, který funguje na základě vibrací. Je to velmi jednoduché. U tohoto cvičení nemusíš skoro nic dělat. Jediné, co se po tobě chce, je sundat si boty, zapnout určitý program. Ono to vysílá vibrace přímo do svalů a musím říct, že to bylo stejně efektivní jako čtyřicetiminutový běh," pochvaluje si nového pomocníka Krainová.

Simona se ale nebude spoléhat jen na výdobytky moderního fitness, ale hodlá vsadit na starou dobrou potící klasiku. „Samozřejmě začnu chodit na pravidelné tréninky. Začnu chodit na pilates a dám si trošku do těla."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám