Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) nedávno přiznala, že přes svátky přibrala čtyři kila. "Na Silvestra jsem se na vystoupení nevešla do kostýmu. Už mám ale kilo díky cvičení dole. Ale jsem ráda, že se Patrikovi líbím i s větším pozadím," svěřila Super.cz.

O tom, že ho kulatější postava jeho lásky nijak nepobouřila, svědčí velké plány, které letos se zpěvačkou mají. "Nedá se říct, že pracujeme na miminku. Necháváme tomu volný průběh, žádné doktory ani umělé oplodnění neřešíme, a tak to nechám rok. Když se to nepovede, tak uvidíme," řekla Dara.

"V nejbližší době bychom měli dostat i stavební povolení na dům, ale také to nijak nehrotíme. V Šárce se žít dá. Ale bylo by fajn, kdyby se to sešlo a miminko už se narodilo do nového domu," zasnila se Dara.

S Rytmusem připravují i společný projekt. "Na začátku našeho vztahu se nás všichni ptali na duet. Možná i proto jsme k tomu neměli chuť. Ale teď už uzrál čas," prozradila zpěvačka, kterou jsme potkali na křtu raroha, který patří jejímu dvornímu kadeřníkovi Oskarovi.

"Oskar je nejen výborný kadeřník, ale i skvělý kamarád. A za Prahou má usedlost, kde chová různá zvířata. Už se po mně jmenuje jedna koza a raroh bude Princezna Darinka, což je krásné," byla potěšená Rolins, která raroha křtila přímo na dvorku kadeřnictví na Starém Městě.

"Ale s Laurou se chystáme navštívit ho i doma. Pro děti je to tam úžasné a já mám přírodu ráda, i když to nehrotím tak, že bych třeba přespávala ve stanu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám