Hlavní obsah
Článek

Moderátorce Evě Decastelo (45) nestačí, že se stará o syna Michálka a dcerku Zuzanku. Má také dvanáctiletou fenu labradora Pralinku a nedávno si pořídila další přírůstek do rodiny. Jmenuje se Max, je to mopslík a je mu sedm týdnů.

"Mopse jsme si pořídili, protože už jsme jednoho měli. Není to ani tak náš pes. Bydlí sice u nás, ale patří manželovu synovi z prvního manželství. Eliášovi už je devět, tak se o pejska snaží starat sám a docela zodpovědně," vyprávěla Super.cz Eva.

Prvního mopse měli osm let, loni jim ho ale ukradli. "Normálně přijelo auto, přibrzdilo, otevřely se dveře a někdo popadl našeho psa a rychle odjel," svěřila Decastelo. S labradorkou Pralinkou si také užila své. "Je to velká cestovatelka. Utíkala z domu a odjížděla vlakem na Hlavní nádraží. Mockrát jsme si pro ni museli jet do útulku v Tróji. Snad se to teď, když jsme se přestěhovali, nebude opakovat," doufá.

Eva přiznala, že do domu psi nesmějí. "Mám alergii na psí srst. Pomazlíme se, ale nemůžu s nimi být celé dny. Takže mají spaní v zahradním domku," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám