Hlavní obsah
Článek

Známe všechny poslední neznámé účastníky páté řady taneční soutěže StarDance, která už na podzim pobaví všechny tancechtivé diváky.

V rytmu taneční hudby se rozvlní herec David Švehlík, zpěvák Petr Bende (46), hokejista Martin Procházka a bývalá tyčkařka Kateřina Baďurová.

Zmíněné osobnosti doplní již známou sestavu herců Danu Morávkovou (52), Báru Polákovou, Oldřicha Navrátila a krásnou modelku Pavlínu Němcovou (52), o kterých Super.cz informoval jako první.

Česká televize se tentokrát nemůže pochlubit kdovíjak hvězdnou sestavou. Na rozdíl od minulých ročníků se jí nepodařilo zlákat žádnou celebritu velkého formátu, jakou byly v minulosti například herečky Taťána Vilhelmová, Jitka Čvančarová (46) nebo zpěvačka Aneta Langerová (37).

Řada známých osobností totiž České televizi účast ve StarDance odřekla, a tak se sestava soutěžících „upekla“ až na poslední chvíli. „Ještě na začátku srpna nebyla ve StarDance obsazena dvě jména, protože řada oslovených hvězd svou účast v soutěži z různých důvodů odmítala,“ řekl Super.cz zdroj z České televize.

Zejména z časových důvodů odmítli tančit ve StarDance zpěváci Tomáš Klus (37) a Ewa Farna (30) nebo herec Ondřej Brzobohatý, kteří nám tvrdili, že nevylučují svou účast v dalších ročnících.

Neúspěšné vyjednávání probíhalo také s herečkami Eliškou Balzerovou, Simonou Stašovou či Janou Strykovou. Zda chabý výběr známých tváří přiláká širokou diváckou obec k obrazovkám i popáté, se ukáže už brzy.

Reklama

Další články

Načítám