Hlavní obsah
Článek

Slavná americká herečka a sexbomba Pamela Anderson (56) sice nedávno jako první vypadla ze soutěže Dancing on Ice, ale smutnit rozhodně nemusí. I když se známá záchranářka kvůli svému nezdaru málem zhroutila, nakonec ji potkalo štěstí v podobě nové lásky, kterou je Matt Evers.

Pohledný Matt dělal Pamele na ledě profesionálního partnera a jak už to tak bývá, oba se do sebe během tréninků zakoukali. Chodí spolu údajně od Silvestra.

„Vytvořili si velmi blízký vztah a domluvili se, že se budou vídat,“ uvedl Eversův mluvčí. „Nikdo si nedokázal představit, že ti dva by se dali dohromady, ale jak spolu trávili hodně času, a to i mimo kluziště, začalo to mezi nimi jiskřit. Matt pobýval s Pamelou v jejím domě v Malibu už před Vánocemi a vyšli si společně na několik večeří. Ona ho pak pozvala jako svého hosta na Silvestra do londýnského hotelu Dorchester a tam se to stalo. Při natáčení soutěže si Pamela pronajala domek a on bydlel s ní,“ prozradil listu The Sun zdroj z pořadu Dancing on Ice.

Dvojice, která netušila, že v soutěži skončí tak brzy, plánovala, že svůj románek odhalí až v březnu, kdy se bude konat soutěžní finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám