Hlavní obsah
Článek

Po roční přestávce se sešli protagonisté muzikálu Děti ráje, který se vrací na pódia. Udělali si večírek, pobavili se, ale řešily se i divadelní kostýmy. Našli se totiž dva herci, kterým nesedí. Míša Nosková rapidně zhubla, Bořek Slezáček naopak přibral patnáct kilo.

Zatímco Míšin úbytek váhy obdivovali všichni včetně producentů Michala Bělouška a Viktora Mráze, kteří jí okamžitě zařídili kostýmové zkoušky, Bořek si kila navíc odskákal. A dostal od producentů nůž na krk.

To byl také jeden ze tří důvodů vzniku videoklipu k písni Půjdu s tím, ve kterém se střídají Slezáčkovy záběry z představení s prostřihy z pozdější doby, kde má zpěvák v montérkách již poněkud korpulentnější postavu.

„Prvním z důvodů vzniku snímku jsou výčitky svědomí Sagvana Tofiho, který při stříhání klipu skupiny Rájovanka, hudebního tělesa účinkujícího v muzikálu Děti ráje, jako režisér nepoužil jediný záběr se mnou a cítil se povinován mi tuto újmu vynahradit,“ svěřil se Slezáček.

„Druhým důvodem je apel pánů producentů, abych hubnul, protože premiéra se blíží a pokud to nestihnu, budu si dle smlouvy muset nový divadelní kostým koupit za vlastní peníze. Tím třetím důvodem je prostý fakt, že ta píseň je opravdu pěkná,“ dodal. Kapela Rájovanka ve složení Sagvan Tofi, Bořek Slezáček, Michael Foret a Braňo Polák na večírku také vystoupila.

Kromě zábavy čeká představitele muzikálu samozřejmě také práce, na kterou se ale všichni těší. Minulý týden již v divadle začaly zkoušky. Ty generální jsou naplánovány na 23. a 24. ledna. Již třetí sezóna muzikálu s písněmi skupiny Kroky a Michala Davida pak začne 25. ledna.

Reklama

Další články

Načítám