Hlavní obsah
Článek

Léto se konečně ukázalo v plné kráse. Není na čase, aby se takové ukázaly i ženy? Jak docílit těch nejkrásnějších letních romantických chvilek? Máme pro vás pět tipů!

Triky ve spodním prádle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantické chvilky může zažít každá žena – ať už doma v náručí partnera či u moře s náhodným milencem. Jak však dopomoci tomu, aby byly nezapomenutelné? Trik je povětšinou ve vhodném chování a perfektní atmosféře. A ta se neobejde bez dokonalého spodního prádla.

Buďte svá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už byste chtěla klamat svého partnera, nebo dokonce sama sebe, nikdy z toho nebudete mít takové potěšení, jako když budete jednoduše svá. Uvolníte se, nebudete si muset na nic hrát a každý dotek si maximálně vychutnáte. Podpořte své sebevědomí a svoje vlastní já podprsenkou, která vyzdvihne vaše přednosti. Polovyztužená podprsenka Latino podpoří vaše ňadra, dokonale obepne hrudník a vy se v ní budete cítit jako ve své druhé kůži.

Buďte nevinná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantické chvilky mají k nespoutaným milostným radovánkám daleko. Pamatujte si ještě na svoji první noc? Všechno bylo nové, vzrušující a kouzelné. Vraťte se na chvíli zpátky a buďte nevinnou mladou dívkou, kterou kdesi v sobě ukrýváte. Dovolte svému partnerovi, aby vás ochraňoval a dvořil se vám. S panensky bílou podprsenkou z jemných krajek to bude hračka. Dodá vám na kráse i na osobním kouzle. Nechte se dobývat.

Buďte tajemná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tajemství, která mohou kousek po kousku odkrývat, muži zbožňují. Tak proč toho nevyužít? Mějte také své tajnosti a neodhalujte se celá naráz. Ve vhodně zvoleném spodním prádle bude odkrývání vašeho těla romantickou a vzrušující hrou. Skvěle se budete cítit například v černočerné podprsence typu bardotka. Jemné krajky podnítí vaši i partnerovu fantazii a propracovaný střih navíc vytvoří čarovný dekolt.

Buďte přirozená

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muži milují přirozenost. Nemusíte se schovávat za vrstvy make-upu nebo do složitého prádélka. Podprsenka v klasickém střihu poslouží stejně dobře a možná ještě lépe. Vyzdvihněte přirozenou krásu svého těla. S podprsenkou v tělové barvě budete jako nahá, a přece neodhalíte vše. Dobře padnoucí kousek vytvaruje vaše křivky k nestrojené dokonalosti. Vyzkoušejte ji.

Buďte něžná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste v posteli spíše dračicí než něžným stvořením? Vychutnejte si jednou romantiku do posledního doušku a nechte se rozmazovat. Buďte něžná a partner vám něžnosti stokrát vrátí. Připravte si k večeři něco chutného, napusťte si vanu a pak si oblečte něžné spodní prádlo, ve kterém svému muži vezmete dech. Takovým kouskem je například jemná podprsenka Laura. Luxusní krajky, originální vzor a smyslná lososová barva každému učarují.

Další články

Načítám