Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na každoročně ostře sledovaném předávání Zlatých glóbů, které jsou jakousi předzvěstí Oscarů, se v neděli večer ukázal téměř každý, kdo v Hollywoodu něco znamená. Chybět nemohla ani pětice známých krásek, které mají sice čtyřicítku za sebou, ale šmrnc a figuru by jim mohly závidět i některé mnohem mladší kolegyně. Možná je jen škoda, že celé v černé působily poněkud smutně.

Letošnímu vyhlašování Zlatých glóbů vévodila kromě černé také takzvaná ‚nude‘, tedy světlá tělová barva. Takové róby zvolily například herečky Megan Fox, Hayden Panettiere nebo Amy Adams.

Naopak do temné klasiky se zahalily Nicole Kidman (56), Julianne Moore (52), Salma Hayek (57), Sofia Vergara (40) i Helen Mirren (67). Nejvíc sexy byly jistě nejmladší Sofia, která je maminkou už dvacetiletého syna Manola, a mexická rodačka Salma Hayek. Na paty jim ale šlapala elegantní, a přesto sexy Nicole Kidman. Naopak velmi vkusně své modely pojaly jejich letitější kolegyně Julianne Moore a ještě o patnáct let starší Helen Mirren. Podívejte se, jak si na sobě všechny půvabné herečky nechaly záležet a kterým šatům byste dali přednost vy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám