Hlavní obsah
Článek

Může opravdu mediální aféra kolem nevěry jejího manžela Pepy Kokty poškodit Gábinu Partyšovou (45) v její profesi? Když moderátorka začala uvažovat o tom, že by podala trestní oznámení na manželovu milenku Ornellu Štikovou, protože její výroky v médiích ji poškozují, mnozí si klepali na čelo.

Ale kdo by si myslel, že Gábina přehání, spletl by se. Gábina už měla v těchto dnech pomalu začít zkoušet velkou roli v muzikálu Bídníci. "Jsme spolu v kontaktu, ale nevím, zda je vhodné, aby v tomhle mediálním humbuku začala se zkoušením. Nechci jen zneužít její jméno, když je v soukromí v takové nepříjemné situaci. A je otázkou, zda by se dokázala na přípravu soustředit," řekl Super.cz producent Bídníků František Janeček.

Po muzikálové roli přitom Gábina už roky toužila. Dlouho se snažila uplatnit nejen jako moderátorka, ale také jako zpěvačka. A když byla oslovena, aby zpívala roli Eponiny, která je navíc velmi slušně zaplacená, byla nadšená. Jak to ale teď bude, není jisté. Gábina by měla natočit spot, ale datum, kdy by se mohla opravdu objevit na jevišti, nikdo z muzikálu není schopen sdělit.

Super.cz byl dokonce u toho, když se František Janeček domlouval s jinou půvabnou moderátorkou, Evou Decastelo, zda by u něj nechtěla vzít roli. A na její slova, že moc dobře zpívat neumí, nebral zřetel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám