Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak z tohoto pohledu vám spadne sanice. Že má Yvetta Blanarovičová (60) parádní figuru, je jasná věc. Doteď jsme tak ale měli možnost soudit pouze podle „oblečených“ fotek. Teď se ale Yvetta odhalila jen v plavkách a všichni musí uznat, že ačkoli jí už táhne na padesátku, má zpěvačka opravdu neuvěřitelnou postavu. Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami.

Fotky, které nám poslal jeden z našich čtenářů, pocházejí z dovolené na řeckém ostrově Kos, kterou si Yvetta v těchto dnech užívá. „Měla jsem týden volno, tak jsem vyrazila k moři. Jsem víc ve vodě než na souši,“ řekla Yvetta Super.cz.

Z dovolené se vrací v sobotu a hned potom se opět vrhne do pracovního kolotoče. Už v úterý ji v rámci nadace La Sophia, která pomáhá talentovaných dětem, čeká beseda a soustředění s vybranými dětmi, Michalem Davidem (63) a dalšími sportovními hvězdami na zámku Konopiště.

Reklama

Další články

Načítám