Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novopečená maminka Adele (35) je v současnosti myšlenkami jen u svého dvanáctitýdenního chlapečka, ale zároveň platí za jednu z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti a s tím jsou spojené určité ‚povinnosti‘. Nutno podotknout, že v tomto případě se jednalo o povinnost velice milou, jelikož Adele odjela z Londýna do Los Angeles, aby se účastnila nedělního slavnostního předávání Zlatých glóbů. Cesta přitom rozhodně nebyla zbytečná, jelikož Adele nominaci na ocenění za nejlepší originální filmovou píseň proměnila.

Vítěznou písní se stal samotnou zpěvačkou napsaný soundtrack k poslední bondovce Skyfall, nesoucí stejný název jako samotný film. Adele mateřství náramně sluší, a tak v černé dlouhé róbě od Burberry vypadala lépe než kdykoli předtím.

Adele v děkovné řeči neopomněla zmínit svého přítele Simona Koneckiho i synka: „Nečekala jsem to... Děkuji mockrát za to, že jste mě dnes v noci nechali stát se součástí vašeho světa. Tohle je pro mého přítele, který mě přesvědčil, abych to udělala, a pro mého milovaného syna.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám