Hlavní obsah
Článek

Žádné nákladné róby ani precizní make-up a už vůbec ne drahý vlasový styling. Herečka Andie MacDowell (54) jakoby nepotřebovala k udržení půvabu nic z těchto ‚zkrášlovadel‘, které jsou obvykle pro ženy po čtyřicítce nezbytností. Vždy usměvavá a přirozená Andie odjížděla v neděli z kalifornského Brentwoodu, kde se konala i party plná známých dam, jen v džínách a pruhovaném tílku a přesto svou krásou a svěžestí trumfla mnohé vyparáděnější a mladší kolegyně.

‚Kudrnka‘ Andie si tentokrát nevyžehlila vlasy do rovna, ale zůstala u svých přirozených vln, díky kterým se stala jednou z nejrozpoznatelnějších hollywoodských hereček všech dob. Její mladistvý vzhled zaujal i zahraniční média, která se rozplývají nad její vizáží, v níž se jí umně podařilo skloubit ležérnost s elegancí.

MacDowell začínala jako modelka, ale hned její filmový debut, který přišel v roce 1984 díky filmu Tarzan s Christopherem Lambertem v hlavní roli, byl poměrně úspěšný. Andie, jejíž původní jméno zní Rosalie Anderson MacDowell, se v celé kráse předvedla o pět let později ve snímku Sex, lži a video, za nějž si vysloužila první nominaci na Zlatý glóbus. Mezi její další známé filmy patří komedie Zelená karta, Hudson Hawk, Na hromnice o den více či Jako vejce vejci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám