Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka  Marta Jandová vyrazila s přítelem na romantickou dovolenou do Nízkých Tater. „Máme s přítelem moc rádi hory, v Jasné jsme byli necelý týden a užili jsme si jízdu na prkně i procházky po okolí, vzali jsme si s sebou totiž svoje dva malé pejsky Katze a Kašpara,“ prozradila Marta Jandová.

V Tatrách byla sympatická zpěvačka poprvé a pochvalovala si jízdu na snowboardu. „Dříve jsem hodně jezdila na lyžích, ale pak jsem zkusila oboje, ale do Tater jsem si vzala jen prkno,“ prozradila Jandová, která si vyzkoušela jak severní, tak i jižní stranu Chopoku.

Herečka na dovolené čerpala nové síly na následující pracovní maraton. „Připravují se nové díly Gymplu, pracuji na nové desce, a tak docela často nyní jezdím do Berlína za kapelou, a navíc mě ještě čeká návrat muzikálu Hamlet, takže jsem ráda, že jsem mohla trošku nabrat síly,“ míní Marta, která si ve Třech Studničkách užívala venkovní vířivku, dala si drink nebo si nenechala ujít wellness zónu.

Na Slovensku se zpěvačce moc líbilo a prý si libovala i v místní kuchyni. V baru na sjezdovce si dala kromě čokolády se šlehačkou i sklenku šampaňského.

„Hory mám ráda obecně, vždycky se s přítelem spontánně rozhodneme a vyrážíme na pár dní na mini dovolenou - ať už po Čechách, nebo po Evropě,“ uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám