Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy připravovaného muzikálu Aida představily nádherné kostýmy přímo na zahradě dětského domova v Klánovicích. "Máme s nimi partnerskou smlouvu," vysvětloval mluvčí Hudebního divadla v Karlíně Tomáš Matějovský.

Zahrnovalo to ovšem hned několik problémů. Muzikáloví herci rádi trochu zapaří na večírcích a mezi dětmi jim to bylo hloupé. Zrovna tak i kouření.

"Pánové, budeme se chovat slušně," navzájem se vyzývali Václav Noid Bárta, Marián Vojtko (51) nebo umělecký šéf souboru Pavel Polák. Ani jeden z nich to však nevydržel. Za chvilku už byli vidět, jak si nenápadně nalévají vodku do umělohmotných kelímků.

Ještě předtím protagonisté předvedli nákladné kostýmy, které navrhla manželka Michala Horáčka Michaela Hořejší. Nejluxusnější má rozhodně Lucie Bílá (58), která si v muzikálu vyzkouší hned tři převleky. Na zahradě v Klánovicích se ukázala v tom nejdražším za milión korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám